Puteri Sarah Dah Nak Kahwin?– Gosip Artis

manis-kan
Puteri Sarah

Hola si manis ! Haha. Wah wah ! U’ols nak tahu tak? Lately ni kan, makin ramai artis Malaysia yang start bertudung. Alhamdulillah. Makin bertudung, makin cantik tau dorang ni u’ols. ** Naturally, memang cantik, plus pakai tudung, ape lagi? Makin extra cantik marvelous la. Hikhik ** Baru-baru ni, sorang lagi artis kita yang dah berhijrah. Dia dah pakai tudung tau u’ols. Dah la molek orangnya. Lembut pulak tu. Haha. Sape lagi? Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin la a.k.a bekas awek Ammar Alfian. Tapi u’ols kenal dia sebagai Puteri Sarah aje kan? Kuikui.

RK terkejut jugak la kan bila dapat tahu si Sarah ni dah bertudung. Manis sangat. Sekejap aje kan dapat tengok dia beraksi dalam drama-drama or filem-filem kat sini. Dengar cerita, si Sarah ni nak tarik diri dari dunia lakonan. Ada jugak yang cakap dia nak focus dengan carrier dia ** and dia dah nak kahwin dah tau u’ols ** Hahaha. So kontroversi here. Panas panas.

Actually, dia mengaku hati dia telah dicuri oleh someone. Tapi of course la, dia takmau bagitahu siapa lucky guy tu kan. Tapi takpe. Hope Sarah ni bahagia la dengan pasangan dia kan. Hehe. ** Lately, Sarah digosipkan dengan Syamsul Yusoff tau ** Hikhik. Tu dengar cerita aje la. Biasa la, gossip kan. Banyak betul gossip panas hinggap kat Sarah ni kan? Tapi she’s still kuat. And muncul dengan penampilan baru dia ni. So strong. And here, RK share her latest picture okay.

hijrah

sara-set-feature

ayu-ayu

Manis kan? Manis kan? Cantik. Oh ya? Sarah ni salah seorang model butik Muslimah tau. Tapi tu pun just weekend and bila dia free. Tapi takpela, rezeki tu ada je kat mana-mana kan? Berusaha Sarah! Hehe. ** Kalau u’ols terlihat drama dia, and tak pakai tudung masa tu, jangan salah faham. Tu semua drama before dia berubah macam sekarang ni. ** So twinkers, bubble bye. Twink twink !

 
Tags: Gosip Panas, Puteri Sarah, Ammar Alfian, Seksi, Bertudung, Cantik, Manis, Berhijrah, Syamsul Yusoff, Kahwin, Lakonan, Drama, Tamat, Tarik Diri, Carrier, Isteri

Incoming search terms:

Eh? Korang tau ke pasal cerita kat topik-topik bawah ni?

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

So, what do you think? Any comment?

 
 



 

Latest Tweets